Właściciel: Jolanta i Waldemar
Gospodarstwo Ekoagroturystyczne OHANADAL jest gospodarstwem rodzinnym. Pracujemy w nim wspólnie razem z piątką naszych dzieci.
Zajmujemy się ekologiczną hodowlą kóz oraz produkcją serów dojrzewających, jogurtów i zsiadłego mleka.
Czy wiesz, że…
Nasze produkty wytwarzamy tradycyjną metodą. Nie dodajemy żadnej chemii. Jedynym środkiem...
Zajmujemy się ekologiczną hodowlą kóz oraz produkcją serów dojrzewających, jogurtów i zsiadłego mleka.
Czy wiesz, że…
Nasze produkty wytwarzamy tradycyjną metodą. Nie dodajemy żadnej chemii. Jedynym środkiem...
Gospodarstwo Ekoagroturystyczne OHANADAL jest gospodarstwem rodzinnym. Pracujemy w nim wspólnie razem z piątką naszych dzieci.
Zajmujemy się ekologiczną hodowlą kóz oraz produkcją serów dojrzewających, jogurtów i zsiadłego mleka.
Czy wiesz, że…
Nasze produkty wytwarzamy tradycyjną metodą. Nie dodajemy żadnej chemii. Jedynym środkiem konserwującym jest sól. Mleko przetwarzamy zaraz po udoju co daje gwarancję produkcji wysokiej jakości serów. Robione przez nas produkty są w pełni bezpieczne dla alergików. Staramy się, aby zioła, które stosujemy do serów pochodziły z naszego ogródka lub od zaufanych rolników. Oprócz serów robimy również jogurty i zsiadłe mleko, które tradycyjnie kwasimy w glinianych garnkach. Wytwarzamy również twarożek ziger, który jest niezastąpiony w diecie dzieci mających alergię na białko mleka krowiego.
Jesteśmy wyjątkowi, ponieważ:
-Stosujemy praktykę: od hodowli do produkcji
-każdy zainteresowany może zobaczyć jak powstają nasze produkty
-wysyłamy nasze produkty do każdego miejsca w Polsce
Zajmujemy się ekologiczną hodowlą kóz oraz produkcją serów dojrzewających, jogurtów i zsiadłego mleka.
Czy wiesz, że…
Nasze produkty wytwarzamy tradycyjną metodą. Nie dodajemy żadnej chemii. Jedynym środkiem konserwującym jest sól. Mleko przetwarzamy zaraz po udoju co daje gwarancję produkcji wysokiej jakości serów. Robione przez nas produkty są w pełni bezpieczne dla alergików. Staramy się, aby zioła, które stosujemy do serów pochodziły z naszego ogródka lub od zaufanych rolników. Oprócz serów robimy również jogurty i zsiadłe mleko, które tradycyjnie kwasimy w glinianych garnkach. Wytwarzamy również twarożek ziger, który jest niezastąpiony w diecie dzieci mających alergię na białko mleka krowiego.
Jesteśmy wyjątkowi, ponieważ:
-Stosujemy praktykę: od hodowli do produkcji
-każdy zainteresowany może zobaczyć jak powstają nasze produkty
-wysyłamy nasze produkty do każdego miejsca w Polsce
Miejsce bardzo przyjemne. Cisza spokój i piękne trasy spacerowo - rowerowe. Właściciele bardzo uczynni i serdeczni. Doceniam lokalizację miejca ze względu na brak zgiełku bieszczadzkich kurortów, jednak rower czy samochód na dalsze wycieczki jest...
Sympatyczne miejsce
.
Genialne miejsce, gospodarze przesympatyczni, sery i przepyszne :) Klimat i lokalizacja idealna, cisza, spokój i piekne gwieździste noc, super miejsce, z pewnościa powrócę. Dziękuję ślicznie gospodarzom za gościnę.
OHANADAL- nazwa mówi sama za siebie Ohana czyli rodzina. I tak też się tam czuliśmy. Wspaniali ludzie, wspaniała atmosfera, przepyszne sery... ech... na pewno tam wrócimy... i to już niedługo, bo gdzie nam będzie lepiej :) Pozdrawiamy całą Ohanę...
Ohanadal to wspaniałe miejsce prowadzone przez wspaniałych ludzi. Położone jest w przepięknej i mniej uczęszczanej części Bieszczad, co stanowi znaczącą zaletę. Na miejscu można kupić rewelacyjne sery i inne produkty mleczne.Pani Jola jest bardzo...