RODZINNE ŚWIĘTA WIELKANOCNE
Beztroskie Święta w wyjątkowej górskiej atmosferze z licznymi atrakcjami oraz wyśmienitą kuchnią w ramach pakietu Wielkanocnego obowiązującego
od 28.03.2024 do 02.04.2024
AKTUALNA OFERTA: https://gosciniec-podskrzycznem.pl/pakiety/rodzinna-wielkanoc-w-gorach
Pakiet zawiera:
- Noclegi w komfortowych pokojach z lodówką, TV 32" połączonym z YouTube i aplikacją NetFlix, Zestawem kawowym, wodą, kosmetykami kąpielowymi.
- Możliwość korzystania z SAUNY zewnętrznej z panoramą na góry
- Zewnętrzne Jacuzzi z leczniczą solanką temp. 38 stopni
- Beczka z zimną wodą
- Codziennie obfite bufety śniadaniowe ze swojskimi wyrobami w godzinach: 8:00 do 10:30
- Codziennie obiadokolacja w formie bufetów z wyszukanymi daniami kuchni regionalnej w godzinach od 15:30 do 18:30
- 30.03.2024 Każdy pokój nocujący od piątku otrzymuje na śniadaniu koszyk Wielkanocny i zawartość do Święcenia z lokalnych produktów.
- 30.03.2024 Wzbogacona Uroczysta Obiadokolacja z wyszukanym menu (menu poniżej)
- 30.03.2024 Wieczorek muzyczno- rozrywkowy z muzyką na żywo
- 31.03.2024 Uroczyste śniadanie ze swojskimi wyrobami (menu poniżej)
- 31.03.2024 Uroczysta kolacja w formie biesiady z kieliszkiem Mioduli Szczyrkowskiej w towarzystwie przyśpiewek kapeli regionalnej na żywo połączona z zabawami i wesołymi gawędami z Góralskimi
- 01.04.2024 Uroczyste śniadanie
- 01.04.2024 Szukanie czekoladowych zajączków, czyli zabawa w podchody na terenie ośrodka
- Całodobowy bufet z napojami : Kawa ziarnista z ekspresu, herbaty, czekolada, woda mineralna z cytrusami
- Codziennie ciepły poczęstunek od 13.00 do 14.00
- Bezpłatny Parking
- Bezpłatne WI-FI na terenie całego obiektu
Dla dzieci i całej rodziny:
- 30.03.2024 - Wieczorek muzyczno- rozrywkowy
- 29.03.2024 – Seans bajkowy z popcornem (18.30 - 20.00)
- 01.04.2024 – Dla dzieci, jajo do pryskania wodą + dla całej rodziny stanowisko na ogrodzie do pryskania wodą
- 01.04.2024 - Podchody, czyli rodzinne szukanie czekoladowych zajączków
- Bawialnia dla dzieci
- Konsola X-Box
- Piłkarzyki
- Gry planszowe, puzzle i książki
Nasze największe atuty:
- 15 metrów do największego kompleksu wyciągów krzesełkowych w Szczyrku
- Jesteśmy na uboczu z ok. 70 metrów od drogi głównej przy zachowaniu łatwego dojazdu
- Monitorowane Pomieszczenie do przechowywania sprzętu sportowego
- Bliskość licznych terenów rekreacyjnych i spacerowych
Dodatkowo płatne:
- Strefa basenowa połączona z naszym obiektem:
Basen z przeciw prądem, Jacuzzi, Sauna sucha, Sauna IR, Gabinet SPA & WELLNESS
- W Naszym sąsiedztwie (30 metrów) znajduje się duży kompleks basenów w Hotelu META
ŚNIADANIE
WIELKANOCNE ORAZ LANY PONIEDZIAŁEK
CIEPŁE DANIA:
Jajecznica ze świeżym szczypiorkiem
Jajecznica z boczkiem i grzybami
Swojska biała kiełbasa
Żurek domowy na serwatce
ZIMNA PŁYTA:
Deska wędlin z naszej wędzarni: - produkty od podstaw przygotowywane u Nas
- Schab z bobkowym listkiem
- Karczek w papryce suszonej
- Szynka w ziołach
- Filet z indyka
Kiełbasa Lisiecka
Kiełbasy i kabanosy podsuszane regionalne
Boczek wędzony na dymie śliwkowym
Deska salcesonów regionalnych od gospodarza
Aromatyczna rolada szpinakowa z wędzonym łososiem i musem śmietankowo- chrzanowym
Tymbale z tuńczyka
Jaja faszerowane na wiele sposobów:
- Z łososiem
- Z musem chrzanowym
- Z pomidorami suszonymi
-Ze szpinakiem i bryndzom
Wytworny pasztet z dzika pieczony ze śliwką
Wielkanocna pasta z jajek, jabłek, chrzanu i cytryny
Roladki łososiowe
Delikatna pasta z makreli
Sery europejskie miękkie i twarde pleśniowe z winogronami:
-Rozmaite sery żółte
-Wytworny Lazur błękitny
-Oryginalny Camembert
Pomidor z cebulką
Włoskie caprese
Ogórek zielony
Twarożek na wiele sposobów
Makrela wędzona
Pasta jajeczna klasyczna
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Roladki serowe
Śledziki Wielkanocne w autorskiej zalewie szefa kuchni
Śledziki z grochem i cukinią
Jajka gotowane z majonezem i sosem tatarskim
Pieczywo, Masło, Ketchup , musztarda
Dżemy, Płatki śniadaniowe (mix)
Soki 100%, woda,
kawa ziarnista oraz bufet Herbat
OBIAD WIELKANOCNY
ZUPY:
ROSÓŁ gotowany na wołowinie i indyku podany z domowym makaronem
Domowy Barszcz Biały na zakwasie z jajkiem i kiełbasą
DANIE GŁÓWNE:
Mięsa:
Łosoś pieczony z liśćmi szpinaku, suszonymi pomidorami i serem feta podany na sosie cytrynowym
Podudzie faszerowana brokułem, orzechami i migdałami z sosem z wędzonych śliwek
Bitki po myśliwsku marynowane w sosie z grzybów leśnych
Dodatki ciepłe:
Kopytka okraszone boczkiem i cebulką
Ziemniaczki młode z koperkiem i zsiadłym mlekiem
Warzywa karmelizowane
Dodatki zimne:
Sałatka wiosenna
Marchew w brzoskwiniami
Seler z bakaliami
DESER:
Zestaw ciast Domowych
Owoce sezonowe i egzotyczne
NAPOJE:
Soki owocowe 100%
Kompot truskawkowy
Kawa ziarnista z ekspresu
Bufet rozmaitych herbat