Restauracja So Stay jest doskonałym miejscem zarówno na lunch biznesowy, jak i przyjęcie w rodzinnym gronie.
Troć bałtycka wędzona w dymie wiśniowym na sałatce z pieczonego buraka, jabłka i chrzanu, krem z białej rzodkwi z cydrem, pieczoną kaczką i cynamonem czy udko z gęsi confit z jaglaną kaszanką i pierożkami z cukinii to tylko niektóre propozycje Szefa Kuchni.
Menu w restauracji So Eat tworzone jest na bazie lokalnych, sezonowych produktów. Szef Kuchni - Sebastian Truszkowski łączy polską tradycję kulinarną z najnowszymi trendami gastronomicznymi.
Restauracja So Eat w Hotelu So Stay otwarta jest codziennie w godzinach od 12.00 do 22.00.
Udogodnienia dla gości So Eat Restaurant:
- Bezpłatny dostęp do Internetu (WiFi),
- Krzesełko dla dziecka,
- Przewijak,
- Kredki i kolorowanki,
- Menu dla dzieci.