Restauracja powstała w 2010 roku z miłości do kuchni ale i spędzić czas w ciepłej ,przyjaznej atmosferze , w gronie rodziny i przyjaciół. Stąd pierwsza nazwa restauracji EL fuego - z hiszpańskiego " ogień, ognisko domowe". W 2015 roku, kiedy restauracja zaczęła zarabiać jedynie dzięki imprezom zorganizowanym, wizja o pękającym w szwach miejscu upadala. Na pomoc przyszła nam Pani Magda Gessler ,która w grudniu 2015 roku na nowo odczarowała to miejsce. Dawne El fuego zamieniło się w Kolorowe Gary . I od tej pory jesteśmy zadowoleni, ponieważ Kolorowe Gary autentycznie cieszą się dobrą sławą i wielu ludzi nas odwiedziło, którym posmakowała nasza kuchnia. Naszą specjalnością jest polecana przez Panią Magdę Gessler kaczka faszerowana cielęciną, zupa prawdziwkowa z kaszą pęczak oraz pasztet z sosem tatarskim i cumberland.
Statystyki odwiedzin
Dzisiaj: , od :