Restauracji Park Hotelu w Szczecinie nie obce są tradycje kulinarne wielu regionów świata. Do Państwa wyboru oddajemy kilkadziesiąt zróżnicowanych dań i szeroki wachlarz wybornych win. Nad kompozycją naszego menu i wykwintnym smakiem potraw czuwa szef kuchni Mariusz Siwak, wybitny znawca smaków i aromatów, uczestnik Kulinarnych Mistrzostw Świata. Wyśmienita kuchnia zdobyła szereg wyróżnień w konkursach kulinarnych, a także uznanie smakoszy z całego świata.
Z przyjemnością przygotowujemy także wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe. Położenie Park Hotelu w samym środku miejskiego parku i czarująca atmosfera obiektu sprzyjają organizowaniu przyjęć weselnych, komunijnych, a takze spotkań biznesowych, szkoleń, konferencji, wernisaży oraz kolacji w gronie przyjaciół.
Zapraszamy również do przytulnej oranżerii, skąd cieszyć się można widokiem parku. W miesiącach letnich polecamy degustację niezwykłej ciszy i spokoju w samym środku miasta w naszym patio Pod Kasztanem. W ciepłe letnie wieczory, wśród kwitnących hortensji i płonących świec spędzić można naprawdę miłe chwile.
Godziny otwarcia
Poniedziałek – Sobota: 13.00 – 23.00
Niedziela: 13.00 – 22.00