Restauracja Dym Na Wodzie to wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Ustki. W kuchni nie stosuje się żadnych sztucznych składników, glutaminianu sodu, konserwantów, rosołków, posypek itd., a produkty dostarczają nam lokalni dostawcy. Wszystko jest świeże, robione w kuchni, zdrowe i mamy nadzieję - smaczne.
Produkty przygotowywane przy pomocy metody sous-vide mają o wiele bardziej delikatny smak, a ich naturalna struktura nie jest podczas gotowania uszkodzona. Zachowuje się więcej niż podczas tradycyjnego gotowania witamin i mikroelementów, ponieważ wszystkie naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.W kuchni, do przyrządzania potraw metodą sous vide wykorzystujemy bardzo nowoczesne urządzenie z niezwykłą termostabilnością. Twórcą tej techniki jest Bruno Goussault, francuski naukowiec-kucharz, który opracował i wprowadził sous vide do użytku w najlepszych restauracjach.
Godziny otwarcia:
wtorek - sobota: 12.00 - 22.00
niedziela: 12.00 - 19.00
Serdecznie zapraszamy!