Zapraszamy na Targi Gastro-Hotel w Kołobrzegu!

Zapraszamy na Targi Gastro-Hotel w Kołobrzegu!

Jesteś właścicielem lub pracownikiem obiektu noclegowego? Prowadzisz własną restaurację i chcesz być na bieżąco z branżowymi nowościami? Nie możesz więc przegapić kwietniowych Targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu.

Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dający możliwość spotkań B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, pozwalające zapoznać się z najnowszymi trendami i technologiami.

 

Serwis Nocowanie.pl sprawuje oficjalny patronat medialny nad wydarzeniem.

 

Podczas Targów Gastro-Hotel, odwiedź przedstawiciela Nocowanie.pl i skorzystaj z atrakcyjnych rabatów:

- wydłużenia czasu abonamentu o 20%,
- 15% gratis do zakupionych punktów pozycjonujących!

 

Targi odbędą się w dniach 2-4 kwietnia (środa-piątek) w kołobrzeskiej Hali Milenium na ul. Łopuskiego 38. Dla odwiedzających przygotowano wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla managerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy. Będzie to również wspaniała okazja do tego, by zapoznać się z najnowszymi trendami w sprzęcie dla gastronomii oraz wyposażeniu hoteli.

 

Podczas tegorocznych targów nie zabrakło miejsca na nowości! Będą to między innymi:
- Bezpłatne spotkania brokerskie, czyli indywidualne rozmowy  z przedstawicielami producentów produktów dla branży HoReCa, na które można już teraz rezerwować terminy  (32 376 08 60, targi@gastro-hotel.pl)!Spotkania B2B  odbywać się będą w specjalnych pomieszczeniach na terenie targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu – VIP ROOM. VIP-om biorącym udział w spotkaniach, organizator targów przekaże jedno bezpłatne zaproszenie na okaziciela na wybrane szkolenie. Wśród obiektów, których przedstawiciel będzie brał udział w spotkaniach brokerskich, zostanie rozlosowana nagroda specjalna – stoisko promocyjne na targach turystycznych Atrakcje Regionów w Chorzowie – 6-8 czerwca 2014 r.

- Szkolenie „Jak zwiększyć sprzedaż w niskim sezonie. Pozyskiwanie klientów z wykorzystaniem internetu”.
- Oferta specjalna od Nocowanie.pl - podczas targów odwiedź przedstawiciela serwisu i skorzystaj z atrakcyjnych rabatów.

 

Program targów każdego dnia obfituje w szereg atrakcji, spośród których każdy wybierze coś dla siebie!

 

Szczegółowy program Targów Gastro-Hotel


Środa 2 kwietnia 2014 r.  10:00 – 17:00
10:00 – uroczyste rozpoczęcie targów
10:10 – pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
10:30– 11:30  – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
10:30 – 12:00 - Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii – szkolenie
12:00 – 13:30 - szkolenie „Jak zwiększyć sprzedaż w niskim sezonie. Pozyskiwanie klientów z wykorzystaniem internetu
12:00 – 13:00 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
12:30 - 13:30 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa – prezentacja z pokazem
13:30 – 14:30 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
13:45 – 15:15 - Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości –szkolenie
17:00 – zakończenie targów

Czwartek 3 kwietnia 2014 r. 10:00 – 17:00
10:00 – pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
10:30 – 11:30  – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
10:30 - 11:30 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa –prezentacja z pokazem
12:00 – 13:30 -  Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
12:00 – 13:00 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza– Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
13:30 – 14:30 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
14:00 –  15:30 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menedżerskiej

Piątek 4 kwietnia 2014 r. 10:00 – 15:00
10:00 – rozpoczęcie targów
10:00 – pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
10:00 – warsztaty kulinarne z Agencją Rynku Rolnego – „Zachodniopomorskie pachnące śledziem”
10:00 – szkolenie Wino w gastronomii - umiejętność sprzedaży
10:00 – 11:30 - Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
11:00 – konkurs Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
1130 – 12:15 ocena konkursu i ogłoszenie wyników
12:30 – 14:00 Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie
15:00 - zakończenie targów
*Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów.

 

Wstęp na targi jest bezpłatny - wystarczy tylko wypełnić kupon rejestracyjny lub okazać wizytówkę.

 

Więcej szczegółów: www.gastro-hotel.pl

Następny artykuł Miejsca, które trzeba...

Komentarze

Zobacz również

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz wsparcia, skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta


Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!